träsktroll, inte alltför intelligenta.

Läste Aftonbladet här och jag slutar aldrig att förvånas över hur tokiga människor är. I en artikel på "wendela" kan man se bilder på ett vuxet par i 40-årsåldern, gröna till färgen med ditklistrade öron på skallen. Bilden är inte från någon tokig firmafest med maskerad som tema med tokfulla arbetare som ställer upp på chefens order utan från ett bröllop helt på eget initiativ . Det är tydligen bruden i paret som kommit med den "smarta" idén att de skall vara utklädda till träsktrollen från filmen "shreck" och inte nog med det, de tvingar även gästerna att klä ut sig så någon stackare fick gå som åsna och en annan som pepparkaksgubbe. Jag blir ärligt talat mest trött på folk. Har de verkligen inte viktigare saker i sitt huvud än sådant här? Jag gissar på att bruden i paret jobbar som fritidsledare eller går hemma med på tok för mycket ledig tid som hon tillbringar tittandes på tecknad film då hon onekligen inte har vett nog att förstå sig på mer allvarliga saker. Jag må få skit för de här, kallas en tråkig torrboll utan barnasinne och andra otrevligheter men vafan, jag kan inte låta bli. dumjävlar! Måntro om vi får se Daniel och Victoria utklädda till piff och puff ? Gud vad jag skulle vänta på en arg kalleanka då...


, , , , , ,

ta bitterfittan på musen.

Äntligen! Läste nyss expressens artikel om att "ballar av stål" polisanmälts De här dumjävlarna som inte förstår vad humor är för fem öre kanske äntligen får ta konsekvenserna av sitt handlande. Om inte så tycker jag att folk helt enkelt, om de ser bitterfittan Nour El-Refai på stan, ska gå fram och ta ett stadigt grepp om musen på henne och fråga om hon gillar det. Eller varför inte slänga lite skit Mikael Reuters bil om nätterna för att sedan skrattandes springa därifrån för om de dumjävlarna går därifrån utan straff trots tydliga filmbevis så är det ju uppenbarligen okej numera. Och slutligen, blotta sig i kungsträdgården. dumjävlar! För den som är intresserad av vad jag mer ingående tycker om de här idioterna så finns det att läsa här. Jag är ärligt talat mer road av att räkna grässtrån hemma på gräsmattan än de här idioternas upptåg och om detta är sveriges såkallade humorelit kanske vi skall börja fundera på att lägga ned hela skiten och insé att svenskar är tråkiga. Även aftonbladet skriver om anmälan här.


, , , , , , ,

"elallergisk" men kan ändå lyssna på radio?

Elallergi är faktiskt en "sjukdom" jag jag ställer mig lite frågande till. Eller ja, de kallar det ju själva för elöverkänslighet.
Andra allergier kan man påvisa rent medicinskt medan de elöverkänsliga inte ens vid ett blindtest kan avgöra om de utsätts för allergi eller inte. Men om de får öppna ögonen och se en apparat så känner de symptom såsom koncentrationssvårigheter, trötthet, muskelbesvär och huvudvärk. Är jag dumjävelöverkänslig måntro? Klart som korvspad är ju att detta ivarjefall för majoriteten av de påstått drabbade rör sig om psykiska sjukdomar och i grund och botten så spelar inte elen någon roll utan var bara en lämplig produkt att bli överkänslig mot för att på så sätt kunna isolera sig. Dessutom omöjligt att motbevisa (och för den delen bevisa) då blindtester somsagt inte fungerar...
Nu har de anmält allas våran "Täppas" för diskriminering då han sagt "Elöverkänsliga är humorlösa personer som tycker att lidande är en form av njutning" i radio. Men hur fan kan de veta det om de är elöverkännsliga?! det är väl ändå så att en radio är en elapparatur!? Eller passar sig deras "sjukdom" endast när det är saker som är besvärliga? Och de i själva verket när ingen ser på sitter och lyssnar på radio, ser på TV och använder datorer som alla oss andra? En "drabbad" beskriver sina problem som att de har problem med mobiltelefoner, att besöka bibliotek, vårdcentraler och affärer.- "Ska man välja en vara måste man göra det snabbt och springa ut. Det är svårt att beskriva vad det är. Man känner att man mår inte bra. Vi försöker överleva här i samhället, anpassa oss. De som inte klarar det måste fly ut i skogen". Det låter för mig snarare som ett asocialt betéende och flykt än överkännslighet då det finns platser med betydligt mer elektricitet och magnetisk strålning men som ej fungerar som samma sociala samlingsplatser eller kommunikation. Och blixtoväder förekommer väl även om man bor i skogen!? det måste ju nästan ta död på en elöverkännslig! Nej, det här är inget jag tror på och en liten dumjävel bor det nog här och var i skogen. Måntro om man skulle bli överkännslig mot lite saker som man inte gillar, det skulle ju förenkla saker och ting....
expressen tar upp mer om anmälan mot täppas här.


  , , , , ,

skitnautilus 2 - sunkigare än någonsin...

Här kommer uppdateringen som jag utlovade (i mitt förra blogginlägg) om hur det nu efter drygt en månads uppehåll var att komma tillbaks till nautilus.
vikterna på hantlarna satt löst och någon insexnyckel att spänna åt bultarna med fanns inte.
klammorna att låsa vikterna med på stängerna var så utslitna att de inte nöp åt alls vilket för en kille höll på att sluta i tragedi.
ventilationen är fortfarande samma gamla vanliga allmänventilation som när lokalen var en bowlinghall, dvs inte alls lämpad för 50-100 hårt tränande människor, vilket resulterar i en värme som inte är av denna värld och luft allt annat än bra (tänk er uppvaknandet i ett tält en sommarmorgon efter att solen legat på åtskilliga timmar).
dumjävlar säger jag bara!!!
expressen skriver förövrigt om ett par som vigt sig på gymmet och jag hoppas för allt i världen det inte var på ett nautilus!

ett gammalt inlägg mer ingående på nautilus brister och personal hittar ni här.

skitnautilus får en ny chans.

Jahopp, då var det dags igen. Ner till gymmet om eftermiddagarna, beach 2009 vet ni... Och i.o.m det så kommer garanterat mitt blodtryck stiga rätt rejält för man brukar ju inte direkt bli på humör där nere när det saknas prylar, redskap är trasiga och annat som upprör, allra minst dumjävlarnas ständiga undanflykter och det faktum att de bara sitter på röven och aldrig servar grejerna. Har varit borta från träningen en månad lite drygt nu så alla saker man påpekat innan uppehållet lär ju förhoppningsvis vara lagade och hela... Annars är nog risken stor att både en och annan dumjävel där får sig en utskällning för med tanke på vad en ny mutter och bult eller skydd kostar så är ju det småsummor i sammanhanget med över 300 000:- in i månaden enbart på de som har årskort. Jag återkommer med uppdatering om hur det gick.... 
mitt mer ingående inlägg om nautilus brister och idioter hittar ni här.

, , , ,

pest eller kolera?

Jag har tidigare skrivit om vad jag tycker om att humorlåten "tingaling" tagit sig in på 1:a placering på topplistorna (inget illa om låten, den är gjord i humorsyfte, synd att inte alla dumjävlar fattar det bara..) och jag har också vädrat vad jag tycker om dumjäveln Johan Palm och hans dumjävlar till fans. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skratta eller gråta. Det är liksom en liten "pest eller kolera"-situation då Johan Palms nya singel petat ned "tingaling" från toppen på singellistan men då somsagt tagit den platsen själv... Expressen skriver om Palms singeletta här liksom aftonbladet här och mina tidigare skriverier hittar ni här:

"tingeling" på svenktoppen, bevis på dumjävlar.
Johan Palm, you never had it!Jag har placerat min blogg i Kumlabloggkartan.se!
, , , ,

tydligen lata, därför vi inte får jobb.

Igår fastnade jag framför tv:n. "Kvällsöppet med Ekdal" där det disskuterades angående de "lata 80-talisterna" och jag blev minst sagt förbannad på vissa av debattörerna. Jag kan själv hålla med om att det finns dem, speciellt i den yngre skaran 80-talister som har en lite skum syn på livet och gärna vill ha saker serverat men här valdes det att generaliseras stort och brett. Orsaken till att man går utan jobb är tydligen den att man helt enkelt är lat, kort och gott. Starka debattörer för detta var folk vid namn såsom Atladottir och Stäel von Holstein. Det måste väl ändå vara folk av vanlig knegarklass? nej, skulle inte tro det. Margret Atladottir, chefredaktör för Nöjesguiden och också hon 80-talist, menar på att arbetslösheten bland ungdomar helt klart beror på att de är lata . För att få ett jobb är minsann inga problem. Allt sagt med en lagom fisförnäm överklassattityd och man kan kan ju fråga sig hur mycket hennes bakgrund spelar in. Hon säger sig själv ha upplevt arbetslösheten men att hon då jobbat gratis genom att skriva en massa, jobbat för småpengar, någon hundring här och hundring där under långt tid och på så sätt gjort sig en karriär. Min undran är då hur i helvete hon överlevde under tiden för dagens regler gällande A-kassa och dylikt gör ju detta i princip omöjligt. Ryktena säger att hon har gjort både det ena och andra nere i malmö för att ta sig framåt i karriären och klara dagen, något som inte rekommenderas för svensk ungdom...Det faktum att vi i Sverige sparkar i princip alla ungdomar just nu , sist in-först ut, verkar hon ha missat totalt och har därför ingen som helst förståelse för att folk går utan jobb. Vi är enligt henne bara lata. En riktig omgång stryk är vad dumjäveln borde få så hon kommer ned på jorden då de flesta äldre 80-talister garanterat har jobbat mer och hårdare än vad hon någonsin har för att dricka rödtjut 7 dagar i veckan samtidigt som man särar på benen kan väl knappast ansés som ett jobb...dumjävel!
Johan Stäel von Holstein, entreprenör, Har en lite annan syn på det hela men en väldigt skev sådan om än jag kan ge honom lite rätt gällande vissa saker. Han verkar ha fastnat en bra bit tillbaks i tiden då de garanterat var lättare att starta ett företag och få det att gå runt. En tid där folk inte var lika benägna att sitta på slantarna och konkurrensen var betydligt mindre. För han menar på att folk ska kasta sig rakt ut, starta företag högt och lågt för har man minsta lilla vilja så blir man framgångsrik eller åtminstone klara sig. Eller varför inte dra till USA och jobba? behöver jag påpeka hur stor arbetslösheten är i USA just nu? Men hallå, vakna! Risken är nog snarare att vi isåfall har en väldigt stor del skuldsatta människor som alla står och trampar utanför socialkontoret innom ett år eller två och inte har en riktig chans att komma tillbaks. Allt tyder på att folk konsumerar mindre och mindre och istället spar sina pengar. Då är det inte direkt läge att satsa på något som bygger att man behöver en högkonjunktur. dumjävel!
Det skrevs lite om "generationskriget" på "wendela" (del av aftonbladet) här under gårddagen och man kan bli rätt ilsk på en hel del av kommentarerna som skrivs av 40-talister och andra helt oförstående ting felaktigt kallade människor.


, , , , , , ,

18år för sol. Varför inte madrasserade celler med detsamma?

Nu vill de införa mer åldersgränser i vårt samhälle. Frågan är vart det skall ta slut. Jag har tidigare skrivit ett inlägg som gällde minimumålder för köp av energidryck och nu är införande av åldersgränser uppe på tapeten igen. Den här gången gäller det solande i solarier på solarium. Skall inte folk få ta ansvar för någonting själva? Det optimala vore väl om det gick att utföra någon form av lobotomi och sedan programmera om hjärnan. Eller kanske ersätta den helt med en dator styrd och programmerad av sveriges ledare så att folk slipper tänka överhuvudtaget? Hur fan skall folk kunna lära sig att ta eget ansvar om de aldrig får chansen. Det klagas över att unga inte växer upp och tar ansvar och t.o.m har med sig sina föräldrar till arbetsintervjuer. Är det så jävla konstigt när barnen allt mer slipper ta egna beslut eller ansvar? Andra gör det ju åt dem. Fortsätter det så här kommer vi ha ett totalt fördummat samhälle. Skaran dumjävlar fortsätter att öka och vi kommer knappast se en minskning om det fortsätter så här. Och om vi tillåter ett konstant ökat styrande genom regler och lagar för precis allt kan man ju undra vart vi tillslut hamnar, låsta dörrar och madrasserade rum vore väl det allra bästa om ingen skall skada sig? kanske t.o.m tvångströjjor? Expressen och aftonbladet skriver båda två om ämnet för dem som vill läsa detaljerna, själv nöjer jag mig med att härmed förklara att strålsäkerhetsförbundet lär bestå av en stor skara dumjävlar som inte tänker särskillt långt. Ni finner artiklarna här och här.

Följ min blogg med bloglovin

Dumjävel bakom ratten, medelålderskärring i en Atos.

Igår var det dags igen. Samma korsning, samma tillvägagångssätt men annan dumjävel. Jag har tidigare skrivit om en incident vid en korsning där en gubbjävel höll på att köra rakt in i mig när han genade in i korsningen över fel körfält (för er som inte minns så finns inlägget att läsa här ) och igår var det återigen dags. Den här gången en något yngre dumjävel dock men likväl en idiot som inte bör ha sitt körkort kvar. Ett fruntimmer någonstans mellan 40 och 50 år körandes en äcklig liten röd hyndai Atos och gud vad jag ångrar mig att jag stod på bromsen och vred ut i perferin. Hade varit så otroligt underbart att bara fullkomligt mosa den lilla skitbilen med min volvo, precis som dumjäveln förtjänar, och sedan med ett léende på läpparna kliva ur bilen och skälla ut henne efter noter. dumjävel!

recension av dumjävlar.

Lite offtopic men hittade en recension av min blogg idag på thecritics.se som finns att läsa här för den som är intresserad.

se dumjävlarna, tv-tablå.


kvällens TV-tablå för de som är ute efter att se dumjävlarna in action:

20:00 Tv4  Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show

Svenskt underhållningsprogram från 2009. Avsnitt 2 av 10. Deltagarna får träffa en samuraimästare som lär dem svärdets konst. Veckans tävling heter Easy quiz maybe och är en frågesport. Men det blir inte lätt för de tävlande, de spänns fast i en stol och samtidigt som de ska svara på frågor utsätts de för bland annat pajkastning. De fyra som hamnar sist gör upp i utslagstävlingen Slippery seal, där de klädda i sälkostymer ska spela curling med sina kroppar.

Svenskt skitprogram från 2009 fullt av avdankade föredettingar och B-kändisar som inte förstår bättre än att mediahora sig för småslantar och sedan gråta ut i media för att få ytterligare några minuter i rampljuset.


21:00 Tv3 Grannfejden

Svensk realityserie från 2009. Avsnitt 2. Eringsboda i Blekinge är inte större än en flugskit på Sverigekartan. Men byn är, på grund av en infekterad grannfejd, vida omskriven.  På ena sidan byvägen bor Elzbieta Peterson och på den andra Bodil Strannemark och Kenneth Persson. Elzbieta gillar att festa och spela hög musik. Och då spelar hon som regel samma låt om och om igen. Vanligtvis bjuder hon grannskapet på en mix av de musikaliska pärlorna "Vi bor på landet" och "Habba, habba, zoot, zoot". Det kan göra vem som helst galen. Och nu flyger anklagelserna, hoten och förolämpningarna över den lilla byvägen. För att lösa fejden och den musikaliska härdsmältan i Eringsboda beger sig Robert Aschberg och konfliktlösaren Jonas Gåde till byn.

programmet där man kan se dumjävlar göra sitt yttersta för att förpesta sina grannars liv helt utan självinsikt. Aschberg är med som programledare men en bulldozer och arkebuseringstrupp vore nog mer lämpligt.22:00 SVT1 Debatt

Fotbollssäsongen är här och våldet med den. I helgen drabbade supportrar samman i Göteborg. Familjer med barn flydde undan huliganerna och polisen stod hjälplöst bredvid. I kväll är det match igen. Ska samhället stå för kostnaderna som bevakningen kring högriskmatcher kräver? Och hur effektiv är egentligen den nya huliganlagen? Debatt med supportrar, klubbdirektörer och politiker.

Kort och koncist, i "debatt" stöter man alltid på dumjävlar vad som än disskuteras.

grillad läggs ned, fjantigt! Men jag sörjer inte.

Det svenska humorprogrammet "grillad" läggs nu ned då tittarsiffrorna sjunker och allt fler gäster har valt att hoppa av. Jag sörjer inte nedläggningen av programmet då det mest bara kändes krystat och ja, svenskt på något vis. De som sett den amerikanska versioner "roasted" vet vad jag talar om. Hela programidén går ut på att just grilla gästerna med elaka skämt och i den amerikanska versionen så blir verkligen folket som medverkar grillade. Det hålls inte tillbaks på några plan utan skämtas högt och lågt om precis allt utan att någon tar allt för illa vid sig då de kan ha lite självdistans och skratta åt sig själva och sina misstag. Här i Sverige är det precis tvärtom. Det får inte skämtas om sex och skämtar man om en fet persons vikt så springer den hem till mamma och väljer att dra sig ur programmet. Det är ju just det programmet skall bygga på! Hur fan skall ett sådant här program kunna bli bra om man inte får just grilla någon?
expressen har en mer detaljerad artikel här. och aftonbladet har en mer "oklar" artikel här. Även Anders Björkman skriver om det i sin krönika här.
jämför gärna comedy centrals roast med SVT:s grillad. Tittarsiffrorna föll inte för att de var elaka mot folk, tittarsiffrorna föll för att de INTE var elaka....dumjävlar!
 

Kishti, dra den om rödluvan när du ändå håller på...

Kishti Tomita, 45-åringen som tror att hon är 20 och under sin tv-tid påvisat beténde som tydigt på att hon varit allt annat än vid sina sinnens fulla bruk hamnade idag i tidningen. I artikeln "Kishti mitt i knarkdrama"  kan man läsa om hur folk i hennes sällskap blev tagna när de skulle "dra en lina" och att hon och andra i sällskapet genast sprang därifrån. Man kan ju fråga sig vad hon hade att dölja... Kishti själv påstår sig inte ens veta vilka det var som blev tagna men faktum kvarstår att folk sett henne anlända i samma bil som de gripna och att hon satt tillsammans med dem under hela kvällen i ett VIP-bås. Vet inte hur många gånger jag frågat mig själv om fruntimmret varit påverkad när hon satt i idoljuryn och här finns kanske svaret...Nej Kishti, kan nog dra den om rödluvan när hon ändå är igång för nog visste hon vad som försigick och kanske fanns det även illegala substanser på eller i henne...dumjävel!


3,3 miljoner åt helvete, dumjävlar!

Prioriteringar. Ett ord som tydligen inte många förstår innebörden av, allra minst Angeles Bermudez-Svankvist och arbetsförmedlingen. Samtidigt som arbetsförmedlingen skall spara in 1 miljard till 2010 varav 650 miljoner på personal och allt fler och fler blir arbetslösa väljer de att anordna en stor fest för cheferna, totalt 520st, till en nätt liten kostnad av 3382613 kronor, nästan 3,4 miljoner kronor!. Pengar som helst klart hade behövts på andra håll. Något att tänka på när du som arbetslös förbannar bristen på personal när du står i kön på AF eller kanske inte kan få den där utbildningen som skulle behövts för att få ett jobb. Nej helt klart bättre att lägga pengarna på en stor fest med vin och sprit och liveunderhållning av den rätt aktuella Caroline af Ugglas och Mikael Tornving. Det har förövrigt tidigare funnits en policy emot alkohol i samband med middagar och luncher men det valde Angeles att kringgå. Dumjävlar säger jag bara!
Mer info finns att läsa i aftonbladets artikel som du hittar här .


bilmässor och fulla idioter.

Igår begav jag mig ned mot Bilsport Perfomance Show & Custom Motor Show på Elmiamässan i Jönköping för att beskåda lite roliga nya bil- och hojjbyggen och sammanstråla med lite gamla sponsorer jag byggt bilar åt under tidigare år. Och vad möter jag? Jo, en massa fulla odrägliga människor med största mål att låta och synas så mycket som möjligt som idag garanterat inte kommer ha något minne av att de varit och kollat på bilar. Och samma sak är det faktiskt varje år. Varför kan inte dessa dumjävlar stanna hemma? En biljett kostar 250:-, det blir många öl för den som inte kan hålla sig nykter en enda förmiddag om året. Dessutom det faktum att det kan bli en rätt dyr historia om de ragglar in i något av utställningsfordonen. En öl eller två framåt eftermiddagen är väl acceptabelt, det brukar vara standard som utställare då man står morgon till kväll i 4-5 dagar i montern men att som besökare dra en platta innan man ens kommit in genom portarna är ju bara idiotiskt, det är väl för bilarnas skull man skall vara där. I år gav vakterna vid entrén intryck av att vara hårdare mot fulla dumjävlar när man var där vid öppningsdags men de måste helt klart somnat vid sin post strax därefter.


Gynning, Book och Picasso; bunt instabila uppmärksamhetssökande dumjävlar till föredettinga och wannabes

Samlar man en bunt instabila uppmärksamhetssökande dumjävlar till föredettingar och wannabes under ett och samma tak kan det bara gå på ett vis. kalabalik, smutskastning och intriger. Något som TV4:as produktion garanterat starkt haft i åtanke då deltagarna valdes till deras nya "storsatsningen" "Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show". Och rubrikerna var inte sena att komma. I aftonbladets artikel stjärnorna i viktbråk anklagar Marie Picasso Carolina Gynning för att ha kallat henne ful och fet och i expressens artikel Book och brost fiender efter skämt får man än en gång höra Anna Book och hennes snyfthistorierJohannes Brost tydligen skall ha skämtat om hennes vikt.
Man kan inte förvänta sig så mycket annat när man slänger in två "blonda" Bigbrothervåp som mest har byggt sina karriärer på att visa en hel del hud i tv ihop med en "sångerska" som hade en one-hit-wonder på 80-talet, en halvalkoliserad skådis, en föredetta rappare som numera livnär sig på att hora ut sig innom reklambranschen ihop med ytterligare en bunt av föredettingar och wannabes som gör allt för lite mediatid.


besserwisser-Anna West i "halv åtta hos mig"

Igår landade jag framför tv:n och slog på "halv åtta hos mig" som filmades hemma hos Madeleine Karlenfjäll. En i mina ögon relativt normal och sympatisk föredetta sjuksyrra som t.o.m visade på att hon råkat sätta upp tapeten upp och ned i ett av sina nyrenoverade rum. När sedan gästerna kom började jag allt mer koka och när programmet var slut var fly förbannad. Allt p.g.a en individ vid namn Anna West. En riktig besserwisser utan något egentligt kunnande. Hennes kommentarer började direkt när hon steg innanför dörren. Hon skulle lära upp Madeleine om madeleines egna soffa då Anna minsann var soffexpert, hon skulle påpeka (läs klanka ned) att pannacotta minsann enbart är en dessert när madeleines förrätt bestod av gräslökspannacotta med löjrom då Anna minsann var expert på mat och botten var nådd när Anna i full gång att försöka imponera på de andra gästerna prompt menade på att tapeterna visst satt rätt för medaljongtapeter skulle minsann sitta åt det hållet och en tapetexpert kan ju inte ha fel. När hon tillslut blev övertalad om att de satt upp och ned slog hon av sig det genom att häva fram en replik i stil med "-men jag tycker ivarjefall att de är snyggast upp och ned". Igenom hela middagen välde det ut ordbajs ur Anna och allt genomsyrades av hennes behov av att kunna allt om precis allt. En riktig dumjävel i mina ögon och jag är inte ensam efter att ha kollat runt lite på nätet. Anna beskriver förövrigt sig själv som "mångsysslare, konst och modeintresserad", med andra ord ingenting.
Det är Annas tur att bjuda på mat imorgon torsdag klockan 19:30 och jag hoppas innerligt att det går åt helvete för henne.
ifrågasättande av arbetsförmedlares kompetens.

Skall börja med att be om ursäkt för avsaknaden av blogg igår. Var årlig vårstädning av garaget/verkstaden vilket resulterade i ett par kärror med skräp som samlats på hög.

Var idag på arbetsförmedlingen för att följa upp min handlingsplan och jag måste bara få undra hur fan de väljer sin personal. Min handläggare förstår i princip inte ett ord svenska och datorvana har han inte för fem öre trots flerårig tjänst innom AF. Borde inte det vara av högsta prioritet att man kan förstå och göra sig förstådd när det är människor man arbetar med? Och borde man inte ha en viss datakunskap om man har datorn som sitt huvudverktyg i arbetet? 
dumjävlar hela bunten. Är ju inte så konstigt att han felade vilket höll på att kosta mig min ersättning på felaktiga grunder (vilket ni kan läsa om här) när han inte har kunskap att använda datorn där all information ligger.

Här kan man läsa om yrket "arbetsförmedlare" och jag har då aldrig stött på någon innom den sektorn med de egenskaperna och kunskaperna som beskrivs.

"tingeling" på svenktoppen, bevis på dumjävlar.

Hur fan är svenskar funtade? Den frågan ställer jag mig själv när jag ständigt läser om "tingeling", grotescogängets skämtlåt som är just det, en skämtlåt. Inget fel med det, det har gjorts många plojjlåtar genom tiderna. När jag däremot hörde digilistan på p3 för några veckor sedan och den hamnade på 1:a plats började det klia innom mig men jag tänkte som så att folk kanske laddat hem den enbart som en kul grej men idag kan man läsa på expressens hemsida (läs hela artikeln här) att de lyckats ta sig in på svenktoppen i P4.  Där sker röstningen med hjälp av en statistiskt utvald jury i åldrarna 16-79 år, alltså inte enbart fjortisar som man kan tänka sig med digilistan. Något allvarligt fel är det ju om vi tycker att det här är musik värd att slå ut hårt arbetande artister med talang. dumjävlar säger jag bara!

dags för Wanja att sluta blunda!

Varannan svenska vill att Wanja Lundby-Wedin skall avgå. Synovate har gjort en undersökning och 50% vill att hon omedelbart skall avgå. Endast 22-24% (beroende vilken artikel man läser) vill att hon skall sitta kvar. Resten är osäkra.
Nu har hon det ju svart på vitt, dumjäveln! Wanja har tidigare hävdat sin plats med argumentet att hon "fått ett förtroende från medlemmarna som hon inte kan svika". Hon har också sagt -"om de inte har förtroende för mig så avgår jag" vilket man kan läsa i ett av mina tidigare blogginlägg här. Nu har folket visat vad de vill. En LO-bas förväntas gör sitt jobb och ha en funktion men i hennes fall kan hon ju inte beskyllas för det. Hon har inte agerat den "bromskloss" åt folkets vägnar hon förväntas utan bara försett pamparna med mer och mer. Motsatsen till hennes uppgift skulle man kunna säga. Nej, nu är det dags för dumjäveln att insé fakta, hon har ju sagt det själv -"om de inte har förtroende för mig så avgår jag".
det har skrivits lite om ämnet i vår kära press. ni hittar bl.a. följande artiklar:
halva sverige vill ha bort LO-basen (aftonbladet)
halva sverige vill ha bort wanja (expressen)
varannan svensk vill att LO-basen avgår (dagens nyheter)
halva sverige vill ha bort wanja (kvällsposten)
halva sverige vill ha bort LO-basen (E24)


Johan Palm, you never had it!

Johan Palm, en androgyn wannabe utan någon som helst talang, jag skulle nog t.o.m sträcka mig så långt att kalla honom tondöv, är nu på tapeten igen efter att kaos utbröt vid hans videoinspelning. Måntro en väl genomtänkt PR-kupp? Den fungerade ju onekligen då rubrikerna inte var sena att komma. aftonbladets artikel t.e.x som ni hittar här .
Palm, med minsta möjliga självinsikt, säger att han "still has it" och är själv övertygad om att han är oemotståndlig och guds gåva till musikälskarna vilket gör honom till en nästan lika stor dumjävel som de hysteriskt skrikande småflickorna som betér sig likt de på 60-talets Beatleskonserter och alla måste väl ändå se skillnaden i talang beatles vs Palm...Jag säger "Palm, you never hade it!" Palm kan ju inte ta en ton rätt utan har för vana att mest skrika, stampa takten lite i otakt sådär som min farmor gör och vi får väl bara hoppas att all elektronisk utrustning i studion lyckas korrigera hans röst till oegenkännlighet och i ton då annars hans låtar kommer betyda att "kast med liten radio" blir sveriges nya innesport.


Lön efter prestation, ingen självklarhet hos statliga höjdare.

Idag släppte aftonbladet en artikel om statens vd:ar och deras löner. Arikeln i sin helhet finns att läsa här och återigen ställer jag mig frågan om det inte är dags att göra någonting åt alla detta då det helt enkelt inte är rimligt. Lön efter prestation verkar inte vara någon större självklarhet när det kommer till pamparna i toppen. Det här rör sig dessutom om statliga bolag så i slutändan är det vi, skattebetalarna, som betalar för att dessa dumjävlar skall kunna leva i lyx och flärd trots förlustredovisningar.

I artikeln på aftonbladet kan man se vinsten för 2007 respektive 2008 för varje bolag. De flesta har gjort en avsevärt lägre vinst och i flertalet fall rör det sig t.o.m om stora förluster. Man kan också se lönerna för respektive VD för såväl 2007 som 2008 och de flesta har fått en rejäl boost uppåt.

Staten, facken o.s.v skall vara "folkets" men bakom stängda dörrar är det de som är de största banditerna, klart det tas dumma beslut som påverkar de vanliga människorna för politikerna, fackpamparna, statens vd:ar och resten av dumjävlarna sitter ju i en helt annan båt. En båt där det serveras rysk kaviar och champagne, allt medan deras beslut sänker de dödligas skutor och de skrattande ser på.


Ingen den rätta för rosing, vissa gener skall inte föras vidare...

Idag kan man läsa om allas våran dumjävel Linda Rosing i tidningarna. Programmet "den rätta för Rosing" hade sin final tidigare i veckan där hon valde 19 åriga Hugo. För tidningarna berättar hon att det dock aldrig fanns några kännslor för honom då han inte var den rätta utan enbart den bästa i gruppen. Frågan är vem som är den bästa för Rosing.  I min mening ingen. Rosing är ju en dumjävel som absolut inte skall fortplanta sig mer för världshälsan skull. Vissa gener gör sig bäst att inte föras vidare. Jag kommer ganska snart att tänka på filmen "idiocrazy" där Joe Bowers, som efter att glömts bort i ett regeringsexperiment, vaknar upp år 2505 och upptäcker att samhällat är så totalt fördummat att han har blivit den smartaste på planeten. Alla dumjävlar har fortplantat sig om och om igen (tänk whitetrash-trailerpark) medan de smarta människorna alltmer försvunnit vilket resulterar i en jord befolkad helt enbart av dumjävlar.
Nej, celibat för rosing!
Aftonbladets artikel finns att läsa här.

RSS 2.0