55 000:-/timme

Idag besökte jag min farmor och farfar och det tog inte lång tid innan jag och farmor blev osams över en disskution över kungafamiljen. Jag vet inte om det beror på okunskap eller ren envishet men hon vägrade insé det sjuka i kostnaden för denna omotiverade kostnad och verkade tro att det faktiskt finns en makt att påverka bakom kronan.
 Slår man ut kostnaderna som går till kungafamiljen, anställda hos dem m.m och sedan delar med 175 timmar vilket är en normal arbetsmånad får man fram en timersättning på ca 55 000:-. Det är ju helt sjukt!
är följande person värd den summan?! är NÅGON värd de pengarna!?

http://www.youtube.com/watch?v=jlIl2XT2XU8

I övrigt har jag inte så mycket att klaga på. Det skall väl vara star pilots bidrag "higher" i kvällens deltävling till melodifestivalen. Först trodde jag det var någon mellanakt då jag hört låten förut men jag hörde sedan att orden var omkringkastade för att skapa en ny text. lyssna på star pilots "in the heat of the night" så hör ni likheten...

http://www.youtube.com/watch?v=hZV7efwbRTY "higher"
http://www.youtube.com/watch?v=tkm4oAUKzH4 "in the heat of the night"

"Sveriges värsta bilförare"

Om jag filmar mig själv utförande en massa trafikförséelser och sedan postar detta på t.ex. youtube eller dylikt alternativt skickar filmen till polis eller länsstyrelsen kan jag förvänta mig en rättegång, förlorat körkort, dryga böter och i värsta fall fängelse.

I programmet "sveriges värsta bilförare" på TV4 får vi vecka efter vecka följa dumjävlar som absolut inte borde ha sina körkort i behåll. De borde förvisas till att gå livet ut för de visar klart och tydligt att de ej besitter de hjärnceller som krävs för att köra bil. dumjävlar kort och gott.

I juryn och produktionsteamet har vi dock de största idioterna. Juryn består bl.a. av Ruben Börjesson. En 63-årig Trafikpolis från Runtuna.
Är det inte direkt tjänstefel av honom att inte rapportera trafikbrott?!

Så fort förarna visar på minsta bättring får de tillbaks sina körkort och finns alltså numera med oss i trafiken. En total livsfara! De belönas dessutom. Här har vi idioterna innom TV-produktionen och precis som i många andra TV-program så är det de som sköter sig sämst i samhället som får saker gratis. Vissa av förarna får en bil när de lämnar programmet. sjukt!

Sedan kan man ställa sig frågan hur dessa deltagare fått sina körkort över huvudtaget. En ordentlig granskning av de kontrollanter som godkänt dessas uppkörningar bör vara på sin plats då det knappast kan röra sig om rent mjöl i påsen.

en sak är ivarjefall säker; jury, TV-produktion, uppkörningskontrollanter samt deltagare är alla DUMJÄVLAR!

 

blända av!

Inatt när jag som bäst satt och väntade på att CSI miami skulle börja pep det till i telefon. Klockan var strax innan 2.
Polarn stod 3 mil hemmifrån utanför en krog och tog sig inte hem. hmmm, väl genomtänkt...
Någon minut senare satt jag ivarjefall i bilen då man ställer man upp. För vem vet, nästa gång kanske det är en annan som dabbar sig. Nåväl, jag kom ivarjefall att tänka på förljande:

Hur svårt kan det vara? Märker inte folk att de har mötande bilar?
 Trots ideliget blinkande mot dem verkar folk som helt avskärmade från världen runt ikring dem. Kanske är de upptagna med allt annat än just bilkörning när de kör att de inte märker vad som sker runt dem i trafiken?
 Sedan finns det dem som är ännu värre. Dem som kör med halvljus för att sedan precis innan mötet slå över till helljus.
tack för den! halvblind försöker man återfå synen och hålla bilen rak. Har folk så brottom att slå över till helljus att de inte kan vänta en halv sekund extra så bilarna verkligen hunnit passera varandra? eller gör folk ständigt detta av ren djävulskap?
dumjävlar är de ivarjefall!

sjuka människor; "min bil är min älskarinna"

Igår efter träningen bänkades det framför TV:n för att se lite "jakt & fiske" då mina planer att se på "Den rätta för Rosing" blev nedröstade men döm till min förvåning, programtablån var fortfarande inställd p.g.a kronprinsessans förlovning. man kan ju bli trött för mindre.
 Något senare började däremot ett riktigt sjukt program. Jag minns inte vilken kanal det var på men namnet var ivarjefall "min bil är min älskarinna", och var en brittisk dokumentär. -Kan vara intressant tänkte jag, men det var väl intressant på lite fel sätt. dumjävlar säger jag bara!
 Man fick följa två män, den ena runt 20-25 och den andra i 60-årsåldern, och deras bilar och det ena mer sjukt efter det andra visades. De tände nämnligen sexuellt på sina bilar. Den äldre av de två kunde ses nattetid utsmygandes från motellet ,endast iförd strumplesten, för att sedan smeka, kyssa och masturbera på såväl sin egen som andras bilar. När de sedan besökte en stor bilmässa blev det hela ohållbart, likt en pedofil på dagis.
sjuka människor, dumjävlar!
Nu bär det av till gymmet för att göra av med lite aggressioner!

dumjävlar

Överallt finns de...Dumjävlarna. De ser ut ungefär som vanliga människor men inne i deras trånga skallar vet ingen vad som försigår, allra minst de själva.
 De finns i trafiken, de hanterar sin ekonomi, de finns på arbetsplatserna, ja de finns precis överallt.
Det läskiga är att dessa dumjävlar tar över vår jord likt en pest.
Om ni tänker efter har ni garanterat stött på minst en dumjävel innom den närmsta timmen. Någon som irriterat er eller gjort er arga enbart genom sin blotta närvaro.
 Den här bloggen kommer handla om allehanda möten med dessa dumjävlar i vardagen, kanske på motorvägen på väg till jobbet, kanske genom TV-rutan. just det, de visas konstant i TV och ingen verkar reagera, något som gör mig övertygad om att även majoriteten av dem som tittar är just; dumjävlar.
 Ta ett sådant TV-program som Lyxfällan. Dumjävlar som gör av med dubbelt så mycket som de tjänar genom att ta allt på kredit. Månaden efter kommer det ju inte direkt bli billigare! så hur löser de det? Jo, de tar ett sms-lån med ännu högre ränta för att betala sina krediter. Är det någon som tror att det blir billigare månaden därpå? nej, inte jag ivarjefall. Men vecka efter vecka ser man ändå dessa dumjävlar som löser sms-lån med sms-lån med sms-lån...ja ni fattar...
Vad som stör mig i ännu högre grad är att detta betéende belönas! Efter lite tårar och logiskt ekonomiskt prat i programmet ,som går in i deltagarnas ena öra och ut genom det andra, belönas dem med tex en utlandssemester, en spa-weekende eller presentkort! Hur stor idiot får man bli?! belöna de som istället sköter sig!!!
 Ikväll skall jag eventuellt se på "den rätta för Rosing" så ni kan nog förvänta er ett blogginlägg även imorgon...
Dumjävlar!

RSS 2.0