röda prickar från lasersikten....

Jag väntar, snart kommer det nog. Röda små prickar i pannan på högt uppsatta dumjävlar följt av en ljuddämpad smäll.
Hade detta varit USA hade det börjat trilla av folk både högt och lågt. Ena stunden en kaffe-latte i handen nöjd över sin tillvaro med höga ersättningar, bonusar, jättepensioner och inte att förglömma, förmåner, för att i nästa ligga orörlig på marken med ett hål mitt i pannan.
Har inte Wanja gjort sitt nu? Det tar ju liksom aldrig slut. Och alla i hennes närhet är precis samma skrot och korn. Att komma med efterkonstruktioner när man blir påkommen och en lam ursäkt om att man inte vet hur sitt eget jobb skall skötas fungerar liksom inte i verkligheten.
Statskupp någon?

"wanjas make fick jobb på LO - tog emot både lön och pension"saxat från aftonbladets artikel "wanjas make fick både lön och pension" :

Här är alla Skandalerna kring Wanja - dag för dag

15 mars: AMF har betalat ut 17 miljoner kronor i bonusar till sina högsta chefer under 2008 trots att pensionsbolaget gick med miljardförlust. Ledningen ville sänka pensioner och ta ifrån de 2,5 miljoner kunderna deras återbäring. Det avslöjas att vice vd Ingvar Skeberg flyttat sitt pensionskapital på två miljoner inom bolaget och räddat 160 000 kronor. LO har infört bonussystemen på AMF - trots att man kritiserat lönemetoden.

17 mars: Ingvar Skeberg får sparken. Och en fallskärm på fem miljoner.

18 mars: Christer Elmehagen, före detta vd AMF, flyttade 30 miljoner av sitt kapital - innan bolaget började ta tillbaks pengar från småspararna.

22 mars: Christer Elmehagen fick ett pensionsavtal på 32 miljoner. En av dem som var med och fattade beslutet var LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin.

23 mars: LO-basen har godkänt ett pensionsavtal för AFA Försäkrings förre vd Torgny Wännström, 62. Värde: drygt 40 miljoner.

24 mars: Wanja bryter tystnaden. "Det ser ut som att vi inte haft någon koll", säger hon.

28 mars: Torgny Wännström fick både mångmiljonlön och superpension - samtidigt. Precis som de två vice vd:arna i företaget, Gunnar Söderberg och Lars Öhrstedt.

1 april: Christer Elmehagen har en lyxig etagevåning som ägs av AFA. Wanja Lundby-Wedin, styrelseledamot, går inte att nå för en kommentar.

23 maj: Wanja Lundby-Wedins man Lennart Wedin har följt med till LO-ägda Riva del Sole och bott gratis. Man har låtit bli att redovisa förmånen för

Skatteverket.

26 maj: LO-basen vänder sig till Skatteverket och begär självrättelse. Det innebär att hon blir förmånsbeskattad i efterhand för att hennes man bott gratis.


, , , , ,

"jag vann!" Orgasmtävling har fått en ny innebörd.

Det brukar skämtas om killars för tidiga utlösning och alla har välsett T-shirtarna i med texter som anseplar på att killen är en vinnare som kommer först och inte kan rå för att tjejen är långsam. "jag vann!"
 Nu har det tagits ett steg längre och faktiskt blivit en tävling...
Masturbate-a-thon anordnas i danmark för såväl killar som tjejer och grenar som "uthållighet" , "flest antal orgasmer", "längd" och "precision", där de tävlande ska försöka pricka en måltavla som antingen hänger på väggen eller ligger på golvet , är vad det tävlas i.
 Hur jävla sjukt är inte detta? den sista dumjäveln har ännu ej satt sin fot på det här jordklotet men vi får vara lite glada över att ivarjefall ett antal miljoner potentiella dumjävlar sprutas ut i vasken istället för att bli till...

expressen skrievr mer ingående i sin artikel "Onanitävling för en god sak" och det finns en hel del att läsa om ämnet för den som söker på nätet...dumjävlar!
, , , , ,

sommar-PLÅGA...minstsagt...

"Svennebanan blir årets sommarhit"

det är bara att insé, Sverige är kört som land och skulle må bäst av att framtiden figurera som en enda stor parkeringsplats eller soptipp åt övriga Europa...


, , , , , ,


EU-parlamentariker? Jag värdesätter fästingar högre...

som EU-parlamentariker behövs tydligen inga kvitton för att redovisa sina utgifter och få ersättningar långt därutöver...och skatta, det är inget för dem...
Föga förvånande liksom allt annat fusk och folk som förser sig själva innom politiken.
Dubbelmoralens väktare på sin topp där de sitter i sin högborg och gottar sig på "folkets" bekostnad samtidigt som de gör allt för att stjälpa för andra.
Lyckas de dessutom framstå som martyrer lér de extra gott innombords och ger sig själva en klapp på axeln.  
Dumjävlar är de hela bunten! Och trots försök att framstå som hjältar i stil med Robin Hood så hoppas jag innerligt att folk har vett att se igenom dessa parasiter för vad de verkligen är. Jag värdesätter fästingar högre...
För vad är väl ändå några tusenlappar i sammanhanget...

"miljonär på alla resor"
, , ,

smittan sprider sig, Rosing gravid...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
Nu är tydligen Linda Rosing på tjocken. Man hade ju hoppats på att dumjäveln inte skulle yngla av sig mer. Finns det något vaccin för att stoppa denna spridning måntro?
expressen skriver mer detaljerat liksom aftonbladet...

 , , , ,

stress och dumjävlar i trafiken...

Ibland har man för mycket att göra. Bilar som skall lagas, delar som skall hämtas, klassåterföreningar och fan och hans moster. Då kan annat få kliva åt sidan, som den här bloggen t.e.x...MEN det är också i de lägena man verkligen stöter på dumjävlar. Igår var vi, lite halvstressade, på väg in mot örebro för att hämta lite bildelar och en bil, vi svänger av motorvägen och möts av ett totalt tvärstopp i trafiken. Rusningstrafik kallas det. varför? allt står ju helt still och inget rör sig. Tittar man sedan på folket i sina bilar så förstår man helt klart varför. det blir grönt, första bilen står 10 sekunder senare fortfarande still tills bakomvarande tutar och bilen längst fram rör sig sakta men säkert framåt. Först när den bilen förflyttat sig 20 meter börjar bakomvarande bil rulla och sedär, då var det rött igen. Kan det vara så svårt att starta simultant så att hela kön rör sig framåt X antal bilar varje gång det blir grönt? Och hur många koncentrerar sig i dessa lägen egentligen på trafiken vilket är ett krav om det på något vis skall infinna sig ett flyt? Nej de sitter istället och äter, speglar sig, pratar i telefon eller läser en tidning. Koncentration på allt annat än att just köra bil de sitter bakom ratten i.
Dumjävlar!


, , ,

vill ha bilservice betald av F-kassan.

Helt rätt säger jag bara! En tokjävel till lärare ville ha betalt för bilskatt, bilservice och bilförsäkring från försäkringskassan men nekades och gråter nu ut om det i aftonbladet. Helt rätt från försäkringskassans sida tycker jag. Torgild som puckot heter har skadat hälsenan och menade på att han därför inte kunde köra sin bil till jobbet. Försäkringskassan beviljade då taxiresor vilket jag tycker är lite saftigt, finns det ingen fungerande kollektivtrafik måntro? Torgild valde dock att ej ta det erbjudandet utan lade istället pengar på att fixa iordning sin grannes automatväxlade bil som han sedan körde till jobbet och nu alltså kräver ersättning för. Förvisso billigare än taxiresor men rent regelmässigt och principiellt tycker jag att det är helt rätt att han ej kan få ersättning för det, han kör ju bil i normala fall och även den bilen behöver ju skatt, försäkring och service. Han kunde ju stallt av sin gamla bil och på så sätt bekostat grannens genom pengarna han får tillbaks på skatt och försäkring. Samma totala kostnad för att ta sig till jobbet som innan skadan med andra ord. Hur vore det om vi alla böt upp oss på bilfronten när vi skadar oss och sedan begär ersättning för det? fritt fram för alla med bilar utan styrservo, bromsservo, handtag som går trögt, trilskande växellådor o.s.v att byta upp sig...nej, jag skulle inte tro det.
En dumjävel.
aftonbladets artikel finns att läsa här.
läs gärna utveckling och debattering av ämnet bland kommentarer.


, , ,

sjuksystemet i behov av vård.

Någonsin ringt sjukvårdsrådgivningen? "Ta en alvedon och avvakta" är väl i princip ett standardsvar. Nu skall de på Medhelp, ett privat företag, som sköter sjukvårdsrådgivningen i stockholm, södermanland och värmland införa ett bonussystem för de som tar emot samtalen som innebär 1000 kronor extra i plånboken om de håller nere snittlängden på samtalen under 3 minuter och 48 sekunder. I dagsläget ligger snittet på 4 minuter och 30 sekunder och i övriga landet 7 minuter... Det finurliga är att företaget Medhelp får betalt per samtal...Så att detta kommer innebära ännu sämre rådgivning men mer pengar i fickan för telefonisterna samt företaget är väl något som står klart. För vilken sköterska tar risken och lägger de där extra minuterna som kanske behövs på ett samtal om det innebär att hon drar upp sitt snitt och därmed förlorar sin bonus? En ur företagssynpunkt smart idé på kort sikt men helt förkastligt för de som använder sig av tjänsten. Nej det här är en riktigt dum idé. medhelp säger sig själva vilja höja kvalitén på detta sätt och kommer inte betala ut någon bonus om de t.e.x skickar en patient till akuten i onödan. som uppgjort för att folk som behöver akutvård blir ombedda att stanna hemma och avvakta med en alvedon i käften...dumjävlar!
aftonbladet och expressen skriver om detta i sina artiklar "får bonus om de svarar snabbt" och "sköterskor får bonus för snabba råd".


, , , , , ,

stå inte i närheten av en skjutande polis.

Polisen...Ska de egentligen ha rätt att bära vapen? De är inte det minsta kompetenta innom området ivarjefall. En jägare har högre krav på sitt skytte för att klara jägarexamen, för att inte riskera att skadeskjuta ett djur, än polisen har för att få bära vapen som kan behöva komma att användas i situationer med människor inblandat. Jag skulle då inte vilja vara i närheten när polisen drar sin pistol mot någon för skotten kan ju fara lite varstans. Ett tänkt skott i benet blir väl lätt ett mellan ögonen så inkompetenta snutarna är på att hantera sina skjutjärn.
Jag minns tillbaks på incidenten i september i luleå där 2 poliser påstod sig ha skjutit två skott men en undersökning visade 17 skott eller mer mitt inne i ett bostadsområde spridda åt alla håll. kulor inborrade i folks väggar, sönderskjutna bilar både högt och lågt, 360 grader runt platsen där poliserna stått. och de friades...Eller pitbullen i malmö som en polisman behövde 15 skott för att avliva. Senast i raden är ett litet skadat rådjur i centrala stockholm som polisen inte lyckades döda trots 2 avfyrade skott på någon meters avstånd varvid en viltvårdare istället fick gå fram och skära halsen av den av polisen skadeskjutna stackaren. Expressen skriver om rådjuret och de klantiga snutjävlarna här .
En hel del snutar skulle nog sadla om och bli pizzabagare istället...

, , , ,

Han super bort DINA pengar!

Stefan Carlsson...En man som inte riktigt förstått skillnaden på mitt och ditt. Arbetar som VD på apoteket och blandar tydligen lätt ihop plånböckerna. Vid en stor fest för Farmacevtiska studentkåren i uppsala där han är hedersmedlem hade han inga problem att bjuda samtliga 60 deltagare på obegränsat med sprit i baren och därefter betala det med skattepengar. Fakturan skickades smidigt och enkelt till statliga Apoteket AB för varför ta ur egen ficka när man bjuder vänner på krogen?
Hårddrar man detta bör skatteverket bli speciellt intresserade av apoteket AB inför nästa revision då detta helt klart inte kan klassas som representation eller dylikt. Dumjäveln kanske borde fundera både en och två gånger nästa gång innan han tar fram företagskortet och glatt betalar. Måntro om jag kan gå upp till apoteket och hämta ut min beskärda del öl?
aftonbladet och expressen skriver mer detaljerat om händelsen i sin artiklar "apoteket betalade fylleslag"  och "apoteket bjöd studenter på spritfest". Även DN har en artikel, "apotekets vd kung i baren".


, , , , , ,

handla först, tänka sedan.

Idag stod jag i affären,stressad, och kliade mig i huvudet över hur dumma människor det egentligen finns. Framför mig i kön stod en tjej i 30-årsåldern. Hennes varor kostade 525 kronor.  Hon sträcker först fram 200 kronor i kontanter, 2st hundralappar. Sedan gräver hon fram ett konsumkort och ett visakort ur plånboken och säger att hon betalar resterande 325 kronor med det. MEN! hon vill ta det på hundra kronor över beloppet så hon får 100 kronor tillbaks...
Hur fan tänker en sådan människa? Hade det inte vart enklare att inte betala med så mycket kontanter till att börja med?! Kassörskan gick mummlande med på det men ungefär samma tankar som flög genom min skalle for garanterat genom hennes....dumjävlar!
, ,

ge bitterfittan stupstocken eller skampålen...

Programmet "ballar av stål" har som bekant blivit anmält ( finns att läsa om i inlägget "ta bitterfittan på musen" ) i sin helhet men justitiekanslern valde att ej ta upp ärendet mot produktionen och gissningsvis då "stämpling" till de olika handlingarna som utförts. Så där står det klart att som produktion är inga av dessa gärningar olagliga. Fritt fram att hyra folk för att sexuellt ofreda folk, blotta sig, kasta skit på andras bilar och dylika idiotiska påhitt. Nu hoppas jag innerligt att en anmälan istället görs mot individerna som utfört handlingarna för annars så finns det ju i princip predjukat, som visar på och kan hänvisas till i andra fall, att detta är lagligt även för den enskillda individen att utföra och då sitter vi snart där med skiten upp till öronen utan snorkel. Nej, pröva bitterfittan, dumjäveln och de andras beteende istället så kanske bitterfittan får lite skampåle eller stupstock...
aftonbladet skriver om JK-anmälan och det nedlagda ärendet här.
Jag har även skrivit ett inlägg om vad jag tycker om dumjävlarna här.


, , , ,

Har inte USA haft terrorattacker så det räcker?

Johan Palm skall till staterna. Har de inte lidit av terrorattacker så det räcker vid det här laget? 9/11, pentagon, och nu skall Palm dit och förpesta landet och hans sång är ju att jämföra med en fullblodig bioattack. Ingen kan överleva!
 Det enda positiva är väl att vi slipper ha honom här under en kort tid. Det sker ju i och för sig rätt många kidnappningar, mord och andra brott på gatorna i New York så med lite tur så...
Han skall dit för att gästa "Söndagsparty" med Filip & Fredrik och jag hade i början inte mycket till övers för programmet men har efter några avsnitt nu insett att det i själva verket handlar om att ta dit dumma svenskar utan självinsikt som inte kan ett ord engelska för att sedan förudmjuka dem inför amerikanska storstjärnor som fattar noll av vad det är för idioter de sitter och pratar med. Allt medan de dumma svenskarna tror att de är med i ett seriöst program. Enda nackdelen är väl att svenskarna för amerikanerna verkar vara riktigt blåsta då det inte direkt är våra mest talangfulla eller klipska personer som visas upp...
aftonbladet skriver om johan palm här. 
för dem som vill läsa tidigare inlägg om Palm finns det i inlägget "Johan palm, you never hade it!"och "pest eller kolera" 


, , , , ,

fast i sin egen fälla.

Fyfan vad glad jag är. Skadeglad! Åtal kommer att väckas på nytt mot föredetta snuten Sten Byström. Byström är förövrigt en av dem som var mest pådrivande och aktiv när det gällde införandet av fartkameror. I slutet av februari tog fartkamerorna ett foto på Byströms bil vid drottningholm där han körde för fort men Byström själv nekade och påstod att det rörde sig om en nära släkting, som han inte vill uppge namnet på, som körde och åklagaren valde då att lägga ned. Rikspolisstyrelsen ville vidare mörka incidenten men efter ett överklagande från aftonbladet släppte kammarrätten viss information. Den ursprungliga artikeln med information finns att läsa här. 
Men nu har alltså åtalet väckts på nytt. Ett par föredetta kollegor har under ed pekat ut Byström som den på fotona tagna av hastighetskameran han själv arbetat aktivt för att införa i sverige. Idioten kommer då med andra ursäkter till att det inte skulle kunna vara han på foton i stil med att han vore en idiot om han körde för fort där han själv vet om att det sitter kameror (det var han som sa det...) och att mannen på fotot har solglasögon och att Byström själv har så dålig syn att han ej kan köra med solglasögon. Då kan man ju ställa sig frågande till om Byström skall ha något körkort överhuvudtaget då det garanterat är mörkare vid skymmning och nattetid än i dagsljus med solglasögon. Nej, en riktig dumjävel i mina ögon och jag skall skratta gott om han blir fälld för detta för fartkameror, de har jag inte mycket för...
aftonbladet skriver om det nya åtalet här.


, , , , ,

lönande porrsurf...

Igår skrev jag om luftfartverkets anställda som porrsurfade upp till 75% av sin arbetstid i inlägget "avlönad för porrsurf". expressen har nu kompleterat infon i en artikel och det rör sig t.o.m om sådana med säkerhetstjänster såsom i flygtorn och kontrollcentraler så jag tänkte kompletera med länk för den som är intresserad av dumjävlarnas upptåg. Aftonbladet tog tillfället i akt och gjorde an artikel om hur lätt det är att mista jobbet .


, , ,

avlönad för porrsurf...

åtta personer hos Luftfartsverket, en statlig verksamhet har blivit påkomna med att porrsurfa på jobbet. I vissa fall upp till 75% av sin arbetstid. Detta kom fram när det utfördes en kapacitetstest av nätverket och man kan ju fråga sig hur viktiga dessa tjänster är överhuvudtaget och hur dålig koll cheferna innom LFV har om man som anställd kan syssla med annat 75% av sin arbetstid, porrsurf eller inte. Kanske på tiden att se över de statliga verken? Min gissning är att det sköts rätt dåligt...tacka fan för att LFV ivarjefall inte är skattefinansierat men det finns ju andra som är det...
LFV skriver på sin hemsida: " LFV finns över hela Sverige och vi har alltid behov av rekrytera nya kompetenta medarbetare". Tro på fan det när det inte är någon av de tidigare anställda som jobbar!
Expressen skriver mer om saken här inklusive vissa fynd av barnporr som jag inte ens tänker gå in på. Aftonbladet har även de hunnit med att skriva om det här och Svenska dagbladet här.


, , , , , ,

slidkrans, går det att äta?

Vissa måste ha så dåligt med arbetsuppgifter att de i desperata försök att få behålla sina jobb kan hitta på i princip vad som helst. RFSU har nu lagt fram ett förslag om att mödomshinnan skall döpas om till slidkrans för att få bort myter och missförstånd kring den så mystiska kvinnliga mödomen. men alltså, har de inget bättre att göra om dagarna? Sex- och samlevnadsexperten Katerina Janouch verkar inte heller ha särskillt mycket att göra om dagarna då även hon funderat på detta och kommit med följande förslag:

· Snipplock.

· Snipplåda.

· Snippdörr.

· Snipplucka.

· Hymen.
Varför döper vi inte om lite andra saker när vi ändå håller på? Jag kan komma på en hel del ord som beskriver objektet som något annat än vad det i själva verket är men normalt vettigt folk bryr sig inte och det är knappast något som det läggs dyrbar tid och pengar på. Det hela är ju bara som uppgjort för förvirring och missförstånd, är slidkrans något man kan äta till kaffet? Eller kanske den där bildelen de pratade om på verkstaden? Nej, låt mödomshinnan finnas kvar, folk vet vid det här laget vad det är.
expressen skriver om spektaklet här. och även aftonbladet har skrivit en artikel som ni finner här.


, , , ,

Christian Ternstedt - helt ute i det blå

Idag fixade Christian Ternstedt lite mer tid i pressen, mediakåt som han är. Hans företag playland.se som tidigare sysslat med lite försäljning av paintballvapen, fyrhjulingar, radiostyrda bilar och dataspel skall nu tydligen också börja sälja rymdfärder för ungefär 1,5 miljoner styck och Christian skall även han åka har han tänkt. En ren "se på mig"-pryl då hans företag knappast har det klientelet utan lever på unga till medelunga män som på sin höjd har någon tusenlapp att lägga på en hobby eller intresse när räkningarna är betalade i slutet av månaden. Man kan tänka sig att vi i Sverige, för det är bara i Sverige Ternstedt har rättigheterna att sälja dessa rymdresor, på sin höjd har kanske en eller två som kan vara intresserade av detta och med en såpasst oseriös som Christian söker de sig garanterat till usa direkt och huvudaktören Virgin Atlantic som sköter dessa resor. Med lite tur blir det något fel så Christan blir kvar i rymden där han hör hemma med resten av alla "ufon"...
expressen skriver om kalabaliken här.


, , , , ,

alkohol kan tydligen göra dig onykter...

SENASTE NYTT! SENASTE NYTT! SENASTE NYTT SENASTE NYTT SENASTE NYTT!
NY FORSKNING VISAR ATT DU KAN BLI BERUSAD OM DU DRICKER ALKHOL!

Dr. Åsa Vilbäck med programmet "dr Åsa" i SVT vill i sitt senaste avsnitt visa för svenskarna vad som händer om man dricker alkohol. Man kan tydligen bli berusad! no shit sherlock! Under tiden hon gör detta bryter hon dessutom mot flertalet lagar men det har vi ju lärt oss vid det här laget att det är tillåtet i samband med tv-inspelningar och produktioner. Själv skall jag förövrigt alltid i fortsättningen bära med mig en filmkamera när jag befinner mig ute för då kan man ju komma undan med det mesta...Hon förtär alkhol på en allmän plats, något som garanterat strider mot kommunens ordningsföreskrifter och ger 500 kronor i böter. Vidare urinerar hon på samma plats vilket kan anses som förargelseväckande beteende och ger penningböter på 800 kronor.
Hon dricker 3 glas vin och trillar sedan omkull, somnar och av allt att döma; spelar mer dyngrak än en fjortis som druckit en öl och skall imponera på sina fjortiskompisar. Men vad kan man förvänta sig av en fördetta mediakåt robinssondeltagare som vikt ut sig i café?
ärligt talat tror jag att svenskarna vet att man blir berusad av alkohol, det är ju ingen ny drog direkt...
artikeln om detta finns att läsa här.


, , , , , , ,

kalla vatten för diväteoxid och kärringen dör av uttorkning.

Jag förundras över hur folk orkar. Nu är det någon gammal 63 årig kärring till dumjävel vid namn Stina Thorin (japp, en stockholmare) som anmält kakservice AB i mölndal till konsumentverket för deras produkt "mammas chokladbollar" då hon menar på att de innehåller en massa kemikalier och därför inte alls är bakade efter gammalt recept. Vad hon däremot ej bemödat sig att göra är att kolla upp vad det rör sig om då dessa kemikalier ingår i de i folks ögon mest naturliga produkterna. Hon hänger bl.a. upp sig på Glycerider, ammoniumkarbonat och natriumpyrofosfat och menar att det absolut inte är något som folk har hemma. Visst är receptet lite moderniserat men så är ju världen, man kan ju inet ha varor som blivit oätbara innan de ens nått affärerna. Vi kan börja med ammonoumkarbonat. Ammoniumkarbonat ingår i t.e.x hjortronsalt och används istället för bakpulver i kakor och kex, något dumjäveln garanterat använder hemma i sitt kök om hon t.e.x skall göra så vanliga kakor som vaniljdrömmar. Natriumpyrofosfat, eller E450  finns i bl.a. bakpulver och ingår idag även i t. ex. ost, glass, soppor och såser, kött- och fiskprodukter och djupfryst fisk och är ett Stabiliserings-, konsistens- och vattenbindande medel som framställs ur fosforsyra och fosforsyra i sin tur används i cocacola som bekant är ett gammalt recept och det används även av tandläkare för att göra rent innan han gör en fyllning i en tand.
Glycerider är helt enkelt ett hårdfett  och inte mer "kemiskt" än t.e.x margarin som dumjävel säkert inte har något emot.
Så var det nu så farliga ämnen när det väl kom till kritan? nej, inte farliga överhuvudtaget. Och när man vet vad det är utan de konstiga namnen inte heller särskillt konstiga. Folk hänger upp sig på fackmannatermer och bokstaven E när det komemr till innehållsförteckningar många gånger i onödan. lite exempel på E-nummer som till en början kan verka avskrämande men i verkligheten är rätt "naturliga" (och nu skall jag inte gå in på vad som är naturligt för det finns rätt mycket där ute som är helt naturligt men istället jävligt farligt eller giftigt...). Jag börjar med lite nummer på 100 och går uppåt.....

färgämnen:
E 100 Extraheras ur roten av växten Curcuma longa, som i mald form kallas gurkmeja
E 101 förekommer naturligt i lever, ägg, mjölk, grönsaker och jäst.
E 140 Extrakt från gröna blad,bl. a. gräs och luzern.
E 150 a Framställs genom upphettning av socker.

jättafarliga va.....?
nej, det får nog räcka så för nu.
En onödig anmälan som jag hoppas inte tas på för stort allvar och någon kanske boprde informera dumjäveln om att hon skall ta sig en allvarlig funderare på att svälta ihjäl om hon inte vågar sig på att äta sådant här. Skrämma upp henne genom att kalla vatten för diväteoxid, divätemonoxid eller H2O kanske vore något...

expressen skriver om detta här.  

, , , , , ,

RSS 2.0