avlönad för porrsurf...

åtta personer hos Luftfartsverket, en statlig verksamhet har blivit påkomna med att porrsurfa på jobbet. I vissa fall upp till 75% av sin arbetstid. Detta kom fram när det utfördes en kapacitetstest av nätverket och man kan ju fråga sig hur viktiga dessa tjänster är överhuvudtaget och hur dålig koll cheferna innom LFV har om man som anställd kan syssla med annat 75% av sin arbetstid, porrsurf eller inte. Kanske på tiden att se över de statliga verken? Min gissning är att det sköts rätt dåligt...tacka fan för att LFV ivarjefall inte är skattefinansierat men det finns ju andra som är det...
LFV skriver på sin hemsida: " LFV finns över hela Sverige och vi har alltid behov av rekrytera nya kompetenta medarbetare". Tro på fan det när det inte är någon av de tidigare anställda som jobbar!
Expressen skriver mer om saken här inklusive vissa fynd av barnporr som jag inte ens tänker gå in på. Aftonbladet har även de hunnit med att skriva om det här och Svenska dagbladet här.


, , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Erika

Tycker mycket om det du skrivit! Kul att se lite fina grejer och inte endast det generella grejerna som man kan läsa om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0