Lön efter prestation, ingen självklarhet hos statliga höjdare.

Idag släppte aftonbladet en artikel om statens vd:ar och deras löner. Arikeln i sin helhet finns att läsa här och återigen ställer jag mig frågan om det inte är dags att göra någonting åt alla detta då det helt enkelt inte är rimligt. Lön efter prestation verkar inte vara någon större självklarhet när det kommer till pamparna i toppen. Det här rör sig dessutom om statliga bolag så i slutändan är det vi, skattebetalarna, som betalar för att dessa dumjävlar skall kunna leva i lyx och flärd trots förlustredovisningar.

I artikeln på aftonbladet kan man se vinsten för 2007 respektive 2008 för varje bolag. De flesta har gjort en avsevärt lägre vinst och i flertalet fall rör det sig t.o.m om stora förluster. Man kan också se lönerna för respektive VD för såväl 2007 som 2008 och de flesta har fått en rejäl boost uppåt.

Staten, facken o.s.v skall vara "folkets" men bakom stängda dörrar är det de som är de största banditerna, klart det tas dumma beslut som påverkar de vanliga människorna för politikerna, fackpamparna, statens vd:ar och resten av dumjävlarna sitter ju i en helt annan båt. En båt där det serveras rysk kaviar och champagne, allt medan deras beslut sänker de dödligas skutor och de skrattande ser på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0