se dumjävlarna, tv-tablå.


kvällens TV-tablå för de som är ute efter att se dumjävlarna in action:

20:00 Tv4  Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show

Svenskt underhållningsprogram från 2009. Avsnitt 2 av 10. Deltagarna får träffa en samuraimästare som lär dem svärdets konst. Veckans tävling heter Easy quiz maybe och är en frågesport. Men det blir inte lätt för de tävlande, de spänns fast i en stol och samtidigt som de ska svara på frågor utsätts de för bland annat pajkastning. De fyra som hamnar sist gör upp i utslagstävlingen Slippery seal, där de klädda i sälkostymer ska spela curling med sina kroppar.

Svenskt skitprogram från 2009 fullt av avdankade föredettingar och B-kändisar som inte förstår bättre än att mediahora sig för småslantar och sedan gråta ut i media för att få ytterligare några minuter i rampljuset.


21:00 Tv3 Grannfejden

Svensk realityserie från 2009. Avsnitt 2. Eringsboda i Blekinge är inte större än en flugskit på Sverigekartan. Men byn är, på grund av en infekterad grannfejd, vida omskriven.  På ena sidan byvägen bor Elzbieta Peterson och på den andra Bodil Strannemark och Kenneth Persson. Elzbieta gillar att festa och spela hög musik. Och då spelar hon som regel samma låt om och om igen. Vanligtvis bjuder hon grannskapet på en mix av de musikaliska pärlorna "Vi bor på landet" och "Habba, habba, zoot, zoot". Det kan göra vem som helst galen. Och nu flyger anklagelserna, hoten och förolämpningarna över den lilla byvägen. För att lösa fejden och den musikaliska härdsmältan i Eringsboda beger sig Robert Aschberg och konfliktlösaren Jonas Gåde till byn.

programmet där man kan se dumjävlar göra sitt yttersta för att förpesta sina grannars liv helt utan självinsikt. Aschberg är med som programledare men en bulldozer och arkebuseringstrupp vore nog mer lämpligt.22:00 SVT1 Debatt

Fotbollssäsongen är här och våldet med den. I helgen drabbade supportrar samman i Göteborg. Familjer med barn flydde undan huliganerna och polisen stod hjälplöst bredvid. I kväll är det match igen. Ska samhället stå för kostnaderna som bevakningen kring högriskmatcher kräver? Och hur effektiv är egentligen den nya huliganlagen? Debatt med supportrar, klubbdirektörer och politiker.

Kort och koncist, i "debatt" stöter man alltid på dumjävlar vad som än disskuteras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0