skitnautilus 2 - sunkigare än någonsin...

Här kommer uppdateringen som jag utlovade (i mitt förra blogginlägg) om hur det nu efter drygt en månads uppehåll var att komma tillbaks till nautilus.
vikterna på hantlarna satt löst och någon insexnyckel att spänna åt bultarna med fanns inte.
klammorna att låsa vikterna med på stängerna var så utslitna att de inte nöp åt alls vilket för en kille höll på att sluta i tragedi.
ventilationen är fortfarande samma gamla vanliga allmänventilation som när lokalen var en bowlinghall, dvs inte alls lämpad för 50-100 hårt tränande människor, vilket resulterar i en värme som inte är av denna värld och luft allt annat än bra (tänk er uppvaknandet i ett tält en sommarmorgon efter att solen legat på åtskilliga timmar).
dumjävlar säger jag bara!!!
expressen skriver förövrigt om ett par som vigt sig på gymmet och jag hoppas för allt i världen det inte var på ett nautilus!

ett gammalt inlägg mer ingående på nautilus brister och personal hittar ni här.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Sälj kortet och byt gym.

2009-04-28 @ 09:19:21
URL: http://philosofie.blogg.se/
Postat av: backman; arg&bitter

svar till sofie:

Dessvärre är årskorten personliga, ett foto tas vid tecknandet som visas på en skärm för personalen varje gång man går in på gymmet så personalen kan jämföra så man tex inte lånar ut sitt kort. vidare betalas kortet via autogiro och bindningstiden är 12 månader i stöten. Så man är så illa tvungen att fortsätat träna på detta skitgym!

2009-04-28 @ 12:53:40
URL: http://dumjavlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0