dumjävlar

Överallt finns de...Dumjävlarna. De ser ut ungefär som vanliga människor men inne i deras trånga skallar vet ingen vad som försigår, allra minst de själva.
 De finns i trafiken, de hanterar sin ekonomi, de finns på arbetsplatserna, ja de finns precis överallt.
Det läskiga är att dessa dumjävlar tar över vår jord likt en pest.
Om ni tänker efter har ni garanterat stött på minst en dumjävel innom den närmsta timmen. Någon som irriterat er eller gjort er arga enbart genom sin blotta närvaro.
 Den här bloggen kommer handla om allehanda möten med dessa dumjävlar i vardagen, kanske på motorvägen på väg till jobbet, kanske genom TV-rutan. just det, de visas konstant i TV och ingen verkar reagera, något som gör mig övertygad om att även majoriteten av dem som tittar är just; dumjävlar.
 Ta ett sådant TV-program som Lyxfällan. Dumjävlar som gör av med dubbelt så mycket som de tjänar genom att ta allt på kredit. Månaden efter kommer det ju inte direkt bli billigare! så hur löser de det? Jo, de tar ett sms-lån med ännu högre ränta för att betala sina krediter. Är det någon som tror att det blir billigare månaden därpå? nej, inte jag ivarjefall. Men vecka efter vecka ser man ändå dessa dumjävlar som löser sms-lån med sms-lån med sms-lån...ja ni fattar...
Vad som stör mig i ännu högre grad är att detta betéende belönas! Efter lite tårar och logiskt ekonomiskt prat i programmet ,som går in i deltagarnas ena öra och ut genom det andra, belönas dem med tex en utlandssemester, en spa-weekende eller presentkort! Hur stor idiot får man bli?! belöna de som istället sköter sig!!!
 Ikväll skall jag eventuellt se på "den rätta för Rosing" så ni kan nog förvänta er ett blogginlägg även imorgon...
Dumjävlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0