bevisat, svenskarna skall inte ha rösträtt!

Återigen har svenskarna bevisat hur klappruttna vi är när det kommer till att rösta på rätt personer. Är det en danstävling skall den som dansar bäst vinna, är det en sångtävling skall den som sjunger bäst vinna. Hur svårt kan det vara? Som min far idag så bra beskrev det; Om han ställde upp i en formel1-tävling och kom in 30 minuter senare än schumacher, skall då min far ändå vinna bara för att han har mindre erfarenhet? nej, såklart inte! det här tycks vi aldrig fatta när det kommer till tv-tävlingar dock. Nummer åker ur schlagerfestivalen för att folk inte gillar koreografin, totalt tondöva människor kommer långt i idol bara för att de har ett fint leende och nu då, Laila vinner inte över magnus för hon har ju dansat lite innan. men hallå! det är ju en danstävling, då skall ju den som dansar bäst naturligtvis vinna! dumjävlar säger jag bara. avskaffa hela röstningsmöjligheten i sådana här program och låt folk som är professionella innom området göra hela bedömningen i juryformrätt person vinner. För de som vill tävla i popularitet kan de sedan starta ett eget program där folk bara får visa sina nunor och sedan låta svenska folket alias dumjävlarna rösta på det ansikte eller personlighet de tycker bäst om men i let´s dance och liknande tävlingar skall det INTE vara på det sättet! nåväl, tidningarna får ju en hel del att skriva om ivarjefall.

"Annika Sjöö i lyckorus efter hennes och Magnus Samuelssons vinst i ”Let's dance”
" Magnus & Annika vann "Let's dance"
"det tunga slutet" "röster kom försent"
"Läsarna:fel person vann"
"firade med en svängom"
"Laila Bagges romantiska avslutning på dansgolvet"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha-ha!! Håller med till hundra procent! Det där med formel1-tävling är bra jämförelse. Som sagt: det är långt ifrån alltid som bästa kvinna vinner! För visst: Laila var BÄST!!!

2009-03-28 @ 13:53:45
Postat av: Lurvigaludde

Nåja, LD är ju i grund inte, säger inte, en tävling. Det är ett underhållningskoncept som bygger på interaktivitet. Konceptet bygger på att man har någonslags proforma tävling, som i princip kan gå ut på i stort sett vad som helst, sjunga, dans eller göra upp eld med pinnar.Tittrna görs sedan delaktiga och engagerade genom möjlighet att påverka hur progrmkonceptet utvecklas genom telefonröstning. Media hänger på och det blir en fyttirackrns pseudohändelse som engagerar massor med människor. Vem som vinner? Tja muntiplicera vad det kostar att ringa med hur många som ringer. Lägg därtil värdet av stönigt många minuter reklam som sänds på prime time. Vilka som är dumskallar? Tja, bofinken vet.

2009-03-28 @ 16:16:12
Postat av: Lurvigaludde

En annan reflektion är, om det inte , för trovärdighetens skull som avsändare av budskapet att folk är dumskallar, vore en fördel att inte sammanblanda objekt och subjekt i satser."De" är i objektsform, "dem" är i subjektsform. Således skall det inte stå -"Överallt finns dem" Det skall stå. -"Överallt finns de"."De" mosvaras av i 1:a pers sing av "jag", medan "dem" mostvaras av "mig". Byt ut så ser du hur tokigt du skriver.Ovanstående kan iofs verka som en bagatell, men betonar man att syftet med en blogg är att identifiera och hänga ut dummskallar, så ser det inte bra ut att själv skriva som en.

2009-03-28 @ 16:29:37
Postat av: Lovisa

Håller med till 100%

2009-03-28 @ 16:40:03
URL: http://www.metrobloggen.se/loviissa
Postat av: Ursula

Det var fruktansvärt orättvist att Magnus vann. Juryn borde ha fått bestämma.

2009-03-28 @ 18:28:58
URL: http://www.skyborne.se
Postat av: Surmulen

Jag håller helt med er. Den verkliga vinnaren var Laila. Helt ok att "folket" röstar fram till finalen men i finalen så ska opartiska och profitionella dommare dömma. Kanske en idé för TV4 till nästa år.

2009-03-30 @ 14:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0