dags för Wanja att sluta blunda!

Varannan svenska vill att Wanja Lundby-Wedin skall avgå. Synovate har gjort en undersökning och 50% vill att hon omedelbart skall avgå. Endast 22-24% (beroende vilken artikel man läser) vill att hon skall sitta kvar. Resten är osäkra.
Nu har hon det ju svart på vitt, dumjäveln! Wanja har tidigare hävdat sin plats med argumentet att hon "fått ett förtroende från medlemmarna som hon inte kan svika". Hon har också sagt -"om de inte har förtroende för mig så avgår jag" vilket man kan läsa i ett av mina tidigare blogginlägg här. Nu har folket visat vad de vill. En LO-bas förväntas gör sitt jobb och ha en funktion men i hennes fall kan hon ju inte beskyllas för det. Hon har inte agerat den "bromskloss" åt folkets vägnar hon förväntas utan bara försett pamparna med mer och mer. Motsatsen till hennes uppgift skulle man kunna säga. Nej, nu är det dags för dumjäveln att insé fakta, hon har ju sagt det själv -"om de inte har förtroende för mig så avgår jag".
det har skrivits lite om ämnet i vår kära press. ni hittar bl.a. följande artiklar:
halva sverige vill ha bort LO-basen (aftonbladet)
halva sverige vill ha bort wanja (expressen)
varannan svensk vill att LO-basen avgår (dagens nyheter)
halva sverige vill ha bort wanja (kvällsposten)
halva sverige vill ha bort LO-basen (E24)


Kommentarer
Postat av: Peter Ingestad

VARNING! LO-toppen börjar bli deperat nu, när de ser sin plats i smöret och sina sinekurer och förmåner hotade. Det har Wanja visat genom att försöka tysta Aftonbladet kritiska skribenter. Hon kommer inte att tveka att använda sitt inflytande för att begagna sin styrelsepost i AMF för att öva påtryckningar på kritiskt försäkringstagare i AMF; dem har hon ekonomisk hållhake på. Sådan är uppkomlingsmentaliteten! Det gäller att vara vaken och passa tåget. Man gör i eget intresse MYCKET klokt att lämna AMF till förmån för ett annat försäkringsbolag. Dessa sovjetmänniskor utgör en samhällsfara! Det kan inga pussar i världen dölja. Pass upp, alltså!

2009-04-04 @ 14:16:52
URL: http://nattljuset.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0