alkohol kan tydligen göra dig onykter...

SENASTE NYTT! SENASTE NYTT! SENASTE NYTT SENASTE NYTT SENASTE NYTT!
NY FORSKNING VISAR ATT DU KAN BLI BERUSAD OM DU DRICKER ALKHOL!

Dr. Åsa Vilbäck med programmet "dr Åsa" i SVT vill i sitt senaste avsnitt visa för svenskarna vad som händer om man dricker alkohol. Man kan tydligen bli berusad! no shit sherlock! Under tiden hon gör detta bryter hon dessutom mot flertalet lagar men det har vi ju lärt oss vid det här laget att det är tillåtet i samband med tv-inspelningar och produktioner. Själv skall jag förövrigt alltid i fortsättningen bära med mig en filmkamera när jag befinner mig ute för då kan man ju komma undan med det mesta...Hon förtär alkhol på en allmän plats, något som garanterat strider mot kommunens ordningsföreskrifter och ger 500 kronor i böter. Vidare urinerar hon på samma plats vilket kan anses som förargelseväckande beteende och ger penningböter på 800 kronor.
Hon dricker 3 glas vin och trillar sedan omkull, somnar och av allt att döma; spelar mer dyngrak än en fjortis som druckit en öl och skall imponera på sina fjortiskompisar. Men vad kan man förvänta sig av en fördetta mediakåt robinssondeltagare som vikt ut sig i café?
ärligt talat tror jag att svenskarna vet att man blir berusad av alkohol, det är ju ingen ny drog direkt...
artikeln om detta finns att läsa här.


, , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Emma

Inte för att jag är en superdrinkare men att bli så full att man ramlar på 3 glas vin verkar lite väl kanske.. Hoppas din helg blir bra =)

2009-05-01 @ 15:10:57
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: SANIBO

hahahah vafan

2009-05-01 @ 15:12:47
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha.... Ja, mediakåta Åsa ska nog hålla sig ifrån alkohol helt om hon inte klarar av tre glas vin. Men vad gör man inte för att hamna i media..?

2009-05-01 @ 15:25:42
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: mysko malin

Robinson "Dr" Åsa blir allt mer desperat för att hålla intresset för sin person uppe.. När får vi se henne hoppa in i rutan som blåmålad smurf a la Robinsson Robban?

2009-05-01 @ 20:13:40
Postat av: cattis

inte illaförsta fyllan vid 34...?2009-05-01 @ 20:25:53
URL: http://livetsomar.blogspot.com
Postat av: Mats

Skön blogg. Det finns mycket dårar i det här samhället. Ibland känns det som det är mest dårar. Det är skönt att skriva av sig eller hur?Mats

2009-05-03 @ 13:50:26
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com/
Postat av: Sussi

Iofs bruden är rätt tunn, lång och visa pallar ju inte vin. Rätt humoristiskt att hon sitter i sjukhusparken och hinkar dessutom

2009-05-11 @ 18:55:11
URL: http://zusiq.blogg.se/
Postat av: Åsa Vilbäck Doktor Åsa

Hej!

Skönt att budskapet verkar ha gått hem. Inte alla som fattat det facila budskapet som vi ville förmedla med det programmet. Och till och med JAG lärde mig att A L K O H O L gör en berusad. Det sa dem aldrig på läkarlinjen.

Bra att du bloggar så att såna som fattat lite mer av livet får spridning.Kör hårt.Skål!/Åsa

2011-01-14 @ 10:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0