"jag vann!" Orgasmtävling har fått en ny innebörd.

Det brukar skämtas om killars för tidiga utlösning och alla har välsett T-shirtarna i med texter som anseplar på att killen är en vinnare som kommer först och inte kan rå för att tjejen är långsam. "jag vann!"
 Nu har det tagits ett steg längre och faktiskt blivit en tävling...
Masturbate-a-thon anordnas i danmark för såväl killar som tjejer och grenar som "uthållighet" , "flest antal orgasmer", "längd" och "precision", där de tävlande ska försöka pricka en måltavla som antingen hänger på väggen eller ligger på golvet , är vad det tävlas i.
 Hur jävla sjukt är inte detta? den sista dumjäveln har ännu ej satt sin fot på det här jordklotet men vi får vara lite glada över att ivarjefall ett antal miljoner potentiella dumjävlar sprutas ut i vasken istället för att bli till...

expressen skrievr mer ingående i sin artikel "Onanitävling för en god sak" och det finns en hel del att läsa om ämnet för den som söker på nätet...dumjävlar!
, , , , ,

Kommentarer
Postat av: numero

Håller med dig att det är lite konstigt och sjukt MEN.."Onanisterna får betala 400 kronor för att delta, dessa pengar går sedan till Sex&Samfund och Aids Fonden som kämpar för sexuell trivsel och sexuella rättigheter, skriver ekstrabladet.dk."Jag menar inte att man kan göra vad man vill bara för att tanken är god, men vissa uttrycker sig på detta viset och betalar gärna en slant för att njuta och få andra att må bättre (tänker på aids fonden)

2009-05-26 @ 16:07:55
Postat av: Jazza

Dom värsta tokdumjävlarna vi känner till på jorden är dom som orkar förfasa sig i sin moralpanik. Dra en liten handtralla istället ska du se att det snart känns bättre..

2009-05-26 @ 18:53:53
Postat av: Daniel

hehe jisses vilken sörja smet fest det kommer att bli!Hinkar fram!

2009-05-29 @ 09:52:27
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0