stress och dumjävlar i trafiken...

Ibland har man för mycket att göra. Bilar som skall lagas, delar som skall hämtas, klassåterföreningar och fan och hans moster. Då kan annat få kliva åt sidan, som den här bloggen t.e.x...MEN det är också i de lägena man verkligen stöter på dumjävlar. Igår var vi, lite halvstressade, på väg in mot örebro för att hämta lite bildelar och en bil, vi svänger av motorvägen och möts av ett totalt tvärstopp i trafiken. Rusningstrafik kallas det. varför? allt står ju helt still och inget rör sig. Tittar man sedan på folket i sina bilar så förstår man helt klart varför. det blir grönt, första bilen står 10 sekunder senare fortfarande still tills bakomvarande tutar och bilen längst fram rör sig sakta men säkert framåt. Först när den bilen förflyttat sig 20 meter börjar bakomvarande bil rulla och sedär, då var det rött igen. Kan det vara så svårt att starta simultant så att hela kön rör sig framåt X antal bilar varje gång det blir grönt? Och hur många koncentrerar sig i dessa lägen egentligen på trafiken vilket är ett krav om det på något vis skall infinna sig ett flyt? Nej de sitter istället och äter, speglar sig, pratar i telefon eller läser en tidning. Koncentration på allt annat än att just köra bil de sitter bakom ratten i.
Dumjävlar!


, , ,

Kommentarer
Postat av: Lasse

I know the feeling! Det är sjukt irriterande med folk som är långsamma i starten vid rödljus och sånt. Fattar inte att det kan vara så svårt att bara trycka på gasen.

2010-04-29 @ 13:03:20
URL: http://reservdel.org
Postat av: the blobber

fy fan vilket jävligt negativ människa du verkar vara blir ju fan bara deprimerad av att läsa din jäkla skit blogg skriv om nått vettigt i så fall istället för att bara klaga över saker du stör dig på...

2011-04-02 @ 11:57:40
URL: http://theblobbsquad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0