ta bitterfittan på musen.

Äntligen! Läste nyss expressens artikel om att "ballar av stål" polisanmälts De här dumjävlarna som inte förstår vad humor är för fem öre kanske äntligen får ta konsekvenserna av sitt handlande. Om inte så tycker jag att folk helt enkelt, om de ser bitterfittan Nour El-Refai på stan, ska gå fram och ta ett stadigt grepp om musen på henne och fråga om hon gillar det. Eller varför inte slänga lite skit Mikael Reuters bil om nätterna för att sedan skrattandes springa därifrån för om de dumjävlarna går därifrån utan straff trots tydliga filmbevis så är det ju uppenbarligen okej numera. Och slutligen, blotta sig i kungsträdgården. dumjävlar! För den som är intresserad av vad jag mer ingående tycker om de här idioterna så finns det att läsa här. Jag är ärligt talat mer road av att räkna grässtrån hemma på gräsmattan än de här idioternas upptåg och om detta är sveriges såkallade humorelit kanske vi skall börja fundera på att lägga ned hela skiten och insé att svenskar är tråkiga. Även aftonbladet skriver om anmälan här.


, , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mattias

Vi behöver fler som bitterfittan, du har fel så fel!

2009-04-29 @ 22:27:52
URL: http://www.mattiasblogg.com
Postat av: backman; arg&bitter

svar till Mattias:du menar blottare och folk som springer runt och taffsar på folk? Du kanske skall önska efter fler våldtäktsmän när du ändå håller på?

2009-04-29 @ 22:47:01
URL: http://dumjavlar.blogg.se/
Postat av: Pollifaxen

Det är så jävla rätt åt dom att det väcks åtal! Skrattade gott för mig själv när jag läste det. Det är inte humor när det sker på andra människors bekostnad. Dan Panas kommentar i expressen om att "det är förstås upp till myndigheterna själva att avgöra om de vill slösa med skattemedlen under 2009" är ju bara totalt idiotisk. I det enda avsnitt av programmet jag har sett så fick polisen ägna flera minuter av sin dyrbara tid till att avlägsna ett pucko från en uteservering där denna satt och halsade medtagen sprit. Det kallas dubbelmoral!

2009-04-30 @ 00:19:04
URL: http://pollifaxens.blogspot.com
Postat av: Daniel

"du menar blottare och folk som springer runt och taffsar på folk? Du kanske skall önska efter fler våldtäktsmän när du ändå håller på"Men allvarligt.. du låter som du tar henne på fullaste allvar att hon skulle bete sig så hela tiden..Du behöver antingen lite mer balle eller en dildo och lära dig slappna av.

2009-04-30 @ 08:42:26
Postat av: backman;arg&bitter

Svar till Daniel:

Jag vet inte riktigt hur gammal du är men tänk dig framför dig följande scenario. Din son/dotter kommer hemspringande gråtandes och säger att en äckelgubbe tagit dem mellan benen. arg och med mord i blicken springer du iväg för att hinna ikapp äcklet och när du kommer fram ser du att det är en tv-inspelning på G och äcklet som taffsat på din dotter är en föråldrad komiker. Tycker du då att det är ok och tänker att "han betér sig väl inte så hela tiden" och skrattandes går hem? faktum kvarstår att din dotter/son blivit rätt ordentligt kränkt.

Jag har inget direkt emot sakerna de gör och visar det i TV, utan det faktum att det är ovetande vanliga människor som utsätts. Nour hade väl fått stå och ta på micke reuter bäst fan de ville för produktions skull och reuter kunde fått slänga hur mycket skit han vill på bitetrfittans bil men så är ju inte fallet och andra drabbas därför. empati verkar inet vara varken dessa idioters eller din starka sida.

2009-04-30 @ 10:16:20
URL: http://dumjavlar.blogg.se/
Postat av: Agnez

Nej, Bitterfittan är rolig! Dock lite för vulgär ibland haha!

2009-04-30 @ 19:47:48
URL: http://viljanz.blogg.se/
Postat av: Mattias

Nej, jag menade aboslut inte så. Sen hur mycket taffsande har det egentligen förekommit?Jag menade snarare humorn i jämnställdhetsdebatten mellan män o kvinnor, där Nour El Refai gör det jäkligt kul. Det är en kul grej bara. Det finns mycket sanning i det hon driver med, något som folk fortfarande vägrar att inse och blundar för.

2009-05-04 @ 23:35:06
URL: http://www.mattiasblogg.com
Postat av: Mattias

Nej, jag menade inte att vi behöver fler folk som tafsar på varandra. Och hur mycket sådant har det egentligen förekommit i programmet? Bara kvinnor som hatar män-grejen som är sjukt rolig.Sen är säkert det mesta uppgjort på förhand i programmet och de "utsatta" får reda på det direkt efter de blivit lurade, skojade med. Det känns rätt uppenbart iaf.

2009-05-04 @ 23:40:00
URL: http://www.mattiasblogg.com
Postat av: sara

Herregud svenska folket har ni inge HUMOR?!?!??!

2009-05-08 @ 12:35:21
Postat av: rättvisan

humor??? ska det där kallas för humor? tänk om det hade varit tvärtom och en kille hade gått och tafsat på killar och så....ojojo vilket liv det skulle bli då. så snälla när ni snackar om jämställdighet börja själva att uppföra er oxå.... .

2009-05-08 @ 14:23:05
Postat av: Eric

Finns ju en anledning till man knappast ödslar nån tid alls numera med att se på StatsTV...

Är detta det bästa de kan prestera och dessutom kalla "humor" ????

Svenak nyheter = Svenskt Vänsternytt

Svensk film = allmän dynga (Slipper jag se Persbrandt så kanske..)

Svensk humor = ???

Svenska kulturprog = (S)vensk Vänsterhistoria

2009-10-17 @ 20:05:00
Postat av: mio

ganska sen kommentar från mig men..att jämföra sånt här med blottare och våldtäcksmän är väl ändå ganska fel eller?? Tänk på alla skräckfilmer, jämför du dem med mördare också eller???

2010-04-11 @ 21:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0