ge bitterfittan stupstocken eller skampålen...

Programmet "ballar av stål" har som bekant blivit anmält ( finns att läsa om i inlägget "ta bitterfittan på musen" ) i sin helhet men justitiekanslern valde att ej ta upp ärendet mot produktionen och gissningsvis då "stämpling" till de olika handlingarna som utförts. Så där står det klart att som produktion är inga av dessa gärningar olagliga. Fritt fram att hyra folk för att sexuellt ofreda folk, blotta sig, kasta skit på andras bilar och dylika idiotiska påhitt. Nu hoppas jag innerligt att en anmälan istället görs mot individerna som utfört handlingarna för annars så finns det ju i princip predjukat, som visar på och kan hänvisas till i andra fall, att detta är lagligt även för den enskillda individen att utföra och då sitter vi snart där med skiten upp till öronen utan snorkel. Nej, pröva bitterfittan, dumjäveln och de andras beteende istället så kanske bitterfittan får lite skampåle eller stupstock...
aftonbladet skriver om JK-anmälan och det nedlagda ärendet här.
Jag har även skrivit ett inlägg om vad jag tycker om dumjävlarna här.


, , , ,

Kommentarer
Postat av: Snyltdjur

Det är faktiskt intressant hur vissa brottsliga handlingar verkar kunna bli okej och lagliga bara för att man har som syfte att sända dem i tv. Borde inte det bara göra saken värre, egentligen? ;)

2009-05-08 @ 12:24:02
URL: http://snyltdjur.bloggagratis.se/
Postat av: Z

Handlar väl i grunden om att ingen som blivit utsatt har anmält de, utan att någon som inte har koppling till 'brotten' anmälde, dvs åklagaren. Om du går och gör detta mot en privatperson imorgon slår jag vad om att denna kommer polisanmäla dig.

2009-05-08 @ 14:47:41
URL: http://ofritt.blogg.se/
Postat av: Mats

Hahahaha. Håller med "Snyltdjur" där att det borde bedömas hårdare för att såna saker görs med avsikt att det ska sändas i TV. Men än en gång får jag säga det välbekanta "Sverige är fantastiskt".

2009-05-08 @ 20:08:14
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0